Este blogue xurde como parte dun Plan Proxecta da Xunta de Galicia sobre alimentos saudables que obtemos do noso mar.
A FLOTABILIDADE DA AUGA SALGADA DO MAR
Obter ligazón
Facebook
Twitter
Pinterest
Correo electrónico
Outras aplicacións
Esta semana fixemos un experimento sobre a flotabilidade da auga do mar, para poñelo en marcha utilizamos 2 botes con auga, un deles con moita sal, e 2 ovos. Resultou que na auga salgada flotaba o ovo e na doce afundía.
Xa levamos un tempo investigando sobre os produtos do noso mar, como se pescan, como se cociñan, como saben, como cheiran, como os comemos, cales se comen e cales non, etc. Esta vez fixemos unha actividade que reflexa que alimentos do mar nos gusta comer máis. Velaquí o resultado.
O profe Manuel de 5º de primaria, veunos ensinar os aparellos que emprega na pesca: o trueiro, a nasa, unha cana, e unha rede. Tamén nos ensinou cómo os empregaba. O trueiro. A cana. A nasa. A rede. Gracias profe por ensinarnos tantas cousas.
Comentarios
Publicar un comentario